Miért félünk szeretni?

Szeretni és szeretve lenni a legcsodálatosabb dolog a világon. A szeretet szuperenergia, „hegyeket mozgat meg”, „mindent legyőz”, téren és időn áthatol, ha van, akkor mindenünk megvan, ha nincs, semmik vagyunk. A viszonyunk hozzá mégis nagyon sérülékeny.

Van, aki úgy ismeri a szeretetet, hogy az: „nem biztonságos”, „nem igaz”, „nem is létezik”, „én nem kaphatom meg”, „elveszett”, „elvették tőlem”, „elérhetetlen”. Legalábbis ez az, amivel szeretet címén találkoztak az életükben, ilyennek tapasztalták, vagy neveltetésük, családi mintáik által ezt tanulták meg róla. Azonban még ezekben az esetekben is, mindenkiben ott egy belső, tudatalatti sejtés, hogy a szeretet valójában nem ez, és nem ilyen. Mindenki lelkében ott egy kép, egy információ arról, hogy valójában milyen is az igazi szeretet-energia, még akkor is, ha esetleg soha nem érezte, tapasztalta az addigi élete során.

Igen, a szeretet szuperenergia, tehát nem lehet elrontani, meghamisítani, összetörni, bekorlátozni, kisebbíteni, vagy eltüntetni. Örökké van, és mindig az, ami, tértől, időtől, embertől függetlenül. Csak annyi történhet, hogy átmenetileg nem tudunk hozzá kapcsolódni, és így nem tudunk belőle töltődni. Nem a szeretet sérül, hanem a kapcsolatunk hozzá. Hogyan tudjuk helyreállítani ezt a kapcsolatot, hogyan tudunk visszacsatlakozni a szuperenergiához?

Mindenki lelkében ott egy kép, egy információ arról, milyen az igazi szeretet. Tudjuk. Mindenki tudja. Ehhez a képhez, ehhez a forrás-információhoz kell visszatalálni a lelkünkben, a tudatalattink segítségével. Ott megtalálhatjuk annak okát, ami a zavart létrehozta a szeretethez való kapcsolódásunkban, és a megoldást is, hogy hogyan állíthatnánk helyre a kapcsolatot. A kineziológia az egyik olyan módszer, melynek segítségével a szeretet blokkjai feloldhatók, és a szeretettel való összeköttetésünk helyreállítható. Mert helyreállítható. Hiszen a szeretet egy szuperenergia, és mindenkiben ott van a hozzá való kapcsolódás kulcsa.