2018-01-21 21:53:10

Tamás

Lillával 2017 májusa óta dolgozunk együtt, azóta sikerült a rossz beidegződéseimet feldolgoznom és elengednem. Mentálisan soha nem éreztem magam ilyen erősnek és szabadnak, végre magamra találtam - igen, ez én vagyok. Élem a saját életem és haladok a régóta kitűzött céljaim felé. Szakértelme, türelme és segítőkészsége nagyon nagy pluszt ad a kezelésekhez, amivel csatlakozom az Őt szívből ajánlók csapatához. Kivételes szakember, aki tényleg segít a páciensnek, hogy egy jobb életet teremtsen magának. Ha valaki ilyet keresel, rátaláltál.

2017-10-12 16:51:05

Edit

Voltam kezelésen Lillánál és azt kell mondjam, hogy aki nyitott szívvel és bizalommal fordul a kineziológia felé, azzal csodálatos dolgok fognak történni. Lilla nagyon jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkezik, sikerült olyan blokkolt érzéseket felszínre hoznia bennem, ami hozzájárult ahhoz, hogy fejlődhessek, hogy megismerjem magam és kívülről lássam a saját működésemet. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szeretne lelkileg erősödni és fejlődni. Lilla erre tökéletes szakember és remek ember.

2017-10-06 17:03:47

Nóri

Kíváncsisággal tele és zöldfülűként érkeztem Lillához, ill. a kineziológia világába, de amit Lillánál tapasztaltam és azt a pluszt amit kaptam az leírhatatlan. Lilla nem csupán a személyes kis varázsával, kedvességével, bájával, de magas fokú szakértelmével élménnyé varázsolt minden alkalmat, amit Nála töltöttem. A beszélgetések és oldások után megmagyarázhatatlan is volt akkor még számomra, hogy azok a kérdések, amikért Hozzá fordultam, utólag olyan egyszerűek és könnyen kezelhetővé váltak számomra. Én azt mondtam akkor, hogy nem tudom hogy, de működik!! :) Gyökeresen megváltoztatta a hozzáállásomat és a bennem kialakult képeket, mely hatalmas segítséget jelentett és kapaszkodó volt akkor számomra :) Mára azok a kérdések már nem okoznak már gondot és könnyen kezelem a hasonló helyzetetek is. Lilla remek helyzet diagnoszta, fél mondataimból Ő profin összefoglalta a bennem cirkáló kérdéseket és megoldásra váró problémákat. Mindig nagyon figyelt rám és bevallom őszintén a kezelések végével már nem is a kineziológia, hanem miatta a kis személyisége miatt is vártam, hogy mehessek újra Hozzá :) Hálás vagyok Neki, mert szuper azóta minden körülöttem, közben csak én változtam! :)

2017-10-05 09:07:21

Ági

Kineziológiai és Colorado-kezelésre is járok Lillához és el sem tudom mondani, mennyit segít! A kineziológiában az a csodálatos, hogy közösen derítünk fényt nagyon mélyre "elásott" dolgokra és problémákra, majd Lilla finom, óvatos, szakértő vezetésével elkezdjük megoldani ezeket a problémákat, "kioldani" azokat a görcsöket, amik eddig - teljesen tudattalanul - rengeteg dologban akadályoztak! Lilla segítsége ehhez elengedhetetlen és felbecsülhetetlen! A Colorado-kezelései pedig, pedig szkeptikus voltam, akkora energialöketet adnak, mint semmi más! Az egyik leghihetetlenebb módszer, amivel valaha találkoztam, néha még most is alig hiszem, hogy ilyen hatékony! Csak ajánlani tudom Lillát! Profi, türelmes, figyelmes, megnyugtató már a jelenléte is, nincs olyan téma, aminek ne tudna a mélyére hatolni! Csak azt sajnálom, hogy ilyen sokáig voltam szkeptikus és nem hamarabb kezdtem el hozzá járni!!!

2017-10-04 20:48:12

Gábor

Korábban nem tudtam a kineziológiáról sokat, most sem tudom feltétlenül pontosan megfogalmazni mi az, de nagy tudomány, nekem sokmindenben segített. Jobb az önértékelésem, az önismeretem, rapszodikus természetem ellenére türelmesebb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Lilla nagyon jó kalauz volt ezen az úton, már az első pillanatban megbíztam benne, kedves, figyelmes és hatékony. Az általam elvárt tempóban tudtunk haladni, csak ajánlani tudom.